Κρήτη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 52άχρονος πατέρας του βρέφους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 52άχρονος πατέρας κατηγορούμενος για το θάνατο του 6 μηνών βρέφους.

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος ο 52άχρονος πατέρας κατηγορούμενος για το βίαιο θάνατο του 6 μηνών βρέφους του, με την καταβολή εγγυοδοσίας ύψους #€20.000- μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2017- και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

DIKASTHRIA-NEAPOLHS

Ο 52άχρονος, με σκυμμένο το κεφάλι πέρασε νωρίτερα (23/01) το κατώφλι του γραφείου του Ανακριτή Νεαπόλεως, ενώπιον του οποίου απολογήθηκε.

“Η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε” ανέφερε η δικηγόρος του

SYNYGOROS

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος του 52άχρονου, δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την νομική έκβαση της υπόθεσης, «Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε». Ενώ για τις συνθήκες  θανάτου το 6 μηνών βρέφους της οικογένειας, η συνήγορος του 52άχρονου τόνισε με έμφαση ότι «για όλα ευθύνεται μια μόνο λάθος κίνηση, που συνέβη σε λάθος στιγμή. Στη διάρκεια έντονου εκνευρισμού, ο 52χρονος πέταξε στο πάτωμα το κινητό του το οποίο εκσφενδονίστηκε και χτύπησε το μωρό στο κεφάλι».

Ο ίδιος ο 52άχρονος  μιλώντας στους δημοσιογράφους, μετά την απελευθέρωση του, ανέφερε, «με στήριξαν όλοι γιατί είχα δίκιο και αυτό ήταν που μου έδινε κουράγιο”.

Την Τρίτη η κηδεία του βρέφους

Με απόφαση της οικογένειας το 5.5μηνων βρέφος θα μεταφερθεί απο το ΠΑΓΝΗ στη Σητεία για την κηδεία, η οπια εχει προγραμματιστεί το πρωί της Τρίτης  (24/01).

______________

* cretapost.gr