Κρίσεις ΕΛΑΣ: Ερχονται και φευγουν οι Αντιστράτηγοι- Πρόταση σε Αξιωματικό για Αττικάρχη που το .. διαπραγματεύεται

Με τις τοποθετήσεις τις μετακινήσεις και τις αποστρατείες Ανώτερων και Ανώτατων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται από το Συμβούλιο Κρίσεων οι διαδικασίες για τη νέα ηγεσία του Σώματος.

Με τους Αντιστρατήγους να παραμένουν ως έχουν με την αποστρατεία του μέχρι πρότινος  Επιθεωρητή Ν.Ελλαδος Α/Γ Αντώνη Μπακα τη θεση καταλαβαίνει ο μέχρι πρότινος Διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας Ανδρέας Αποστολόπουλος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες προάγεται.

Ενώ στη θεση της, παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, η Α/Γ Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.
Σε αποστρατεία- σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – περνάει και Ο μέχρι πρότινος Αττικάρχης, Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος καθώς και ο Υποστράτηγος Γιώργος Κωτσάκης, προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής.

Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του Nantiareport.gr για τη θέση του Αττικάρχη, προτάθηκε όπως κατά παράδοση ισχύει η μετακίνηση του μέχρι σήμερα ΔΑΑ Χρήστος Παπαζαφείρης, με τον Ανώτατο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ να εκφράζει ενστάσεις..

Οψόμεθα..