Κρεμαστός Λαγός, Βούλα: Κυνήγησε μια γάτα και βρέθηκαν μαζί σε φρεάτιο- Επιχείρηση διάσωσης από τον 8ο ΠΣ

Διπλή διάσωση για το κλιμάκιο του 8ου ΠΣ, με τους Πυροσβέστες να λαμβάνουν κλήση για διάσωση σκύλου από δυσπρόσιτο σημείο οικίας, βάθους 15 μέτρων και απεγκλώβισαν και τη γάτα που … τον παρέσυρε.

Ο.. Γκοταν χάθηκε στον Κρεμαστό Λαγο στην περιοχή της Βούλας (30/11) όταν ακολούθησε μια γάτα. Η απουσία του ανησύχησε τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι κινήθηκαν με ανακοίνωση στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και με αναζητήσεις στο σημείο που γνώριζε ο σκύλος τους, χωρίς αποτέλεσμα.

 

Οι ένοικοι οικίας στην ίδια περιοχή,  άκουσαν το κλάμα σκύλου από δυσπρόσιτο σημείο στην πυλωτή τους- βάθος περίπου 12m- κι ενημέρωσαν την Πυροσβεστική.

Κλιμάκιο του 8ου ΠΣ με έδρα το Ελληνικό,  μετέβη στο σημείο και ύστερα από επιχείρηση απεγκλώβισαν τον Γκοταν ενώ στο ίδιο σημείο είχε παγιδευτεί και η γάτα την οποία μόλις αντιλήφθηκε την κλίμακα που κατέβασαν οι Πυροσβέστες βγήκε … τρέχοντας .

Η ιδιοκτήτες του σκύλου που ενημερώθηκαν μετέβησαν στο σημείο που είχε εγκλωβιστεί και τον παρέλαβαν, αν και σοκαρισμένο με εμφανή διάθεση για ..νέες αταξίες.