Κουκάκι: Σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο έσφαξε τη σύζυγό του και διέφυγε με το όχημά του- Αναζητείται απο τις Αρχές

Η έντονη φασαρία από το διαμέρισμα της οικογένειας μέσα στη νύχτα προκάλεσε αναστάτωση στη γειτονιά με διαδοχικές κλήσεις στην Άμεση Δράση με το σύζυγο να έχει πλήξει θανάσιμα με μαχαίρι τη σύζυγό του

Στο διαμέρισμα της οικογένειας επί της Ματροζου 39 στο Κουκάκι,  σύμφωνα με πληροφορίες του  NantiaReport.gr το επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού (24/06-01.39) ήταν έντονο.  Ο Ζ.Π εργαζόμενος σε εστιατόριο στο Φάληρο,  είχε έντονη φραστική αντιπαράθεση με τη 46χρονη μητέρα του γιου τους Αλεξάνδρα Πουλογιάννη, με τον νεαρό να απουσίαζει σε νυχτερινή έξοδο.

Γείτονες με κλήσεις στην Άμεση Δράση ενημέρωσαν για διατάραξη και φασαρία σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Ωστόσο πριν την άφιξη του πρώτου πληρώματος,  όπως αναφέρουν οι πηγές του NantiaReport.gr ο 24χρονος γιος του ζευγαριού με κληση του πατέρα του, ο οποίος τον ενημέρωσε “Σκότωσα τη μητέρα σου”, ο νεαρος επέστρεψε στο διαμέρισμα και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Κατά την άφιξη των διασωστών στο διαμέρισμα της οικογένειας, διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας και ενημερώθηκε ιατροδικαστής.

Από πληροφορίες του  NantiaReport.gr  η 46χρονη γυναίκα ήταν νεκρή, σκεπασμένη με σεντόνια ή κουρτίνες, καθώς είχε δεχθεί πλήγματα απο οικιακό μαχαίρι στον άνω κορμό, στο θώρακα και το λαιμό, ενώ ο 53χρονος πατέρας και δράστης του εγκλήματος είχε αποχωρήσει με το όχημά του ένα μπλε Nissan Quashkai. Πληρώματα της Άμεσης Δράσης έλαβαν αναζητήσεις για τον ύποπτο.

Προανάκριση για το έγκλημα ενδοοικογενειακής βίας διενεργεί η Ασφάλεια Ακροπόλεως.