Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο δράστης δολοφονίας της συζύγου του μέσα στο διαμέρισμά τους στο Κουκάκι

Τις συνθήκες τραυματισμού του 45χρονου δράστη δολοφονίας της συζύγου του σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο ερευνούν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ακροπόλεως, ενώ εκτιμάται ότι κατά τη διαφυγή με το όχημά του ο δράστης, επιχείρησε σε βάρος του αυτοχειρία

Στο Νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο 53χρονος Ζ.Π σύζυγος και δράστης εγκλήματος σε βάρος της 46χρονης μητέρας του γιου τους, Αλεξανδρα Πουλογιαννη, στο διαμέρισμα της οικογένειας, στο Κουκάκι. Η Αστυνομία έλαβε ενημέρωση από το Νοσοκομείο ΚΑΤ, για τραυματία ο οποίος παρελήφθη μετά από οδικό τροχαίο με εκτροπή οχήματος, στο 59ο Αθηνών-Σουνίου, στη θέση Θυμάρι, στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας (24/06-07.00).  Από τα στοιχεία του οχήματος, παραπέμπει σε μπλε Nissan Quashkai, με το οποίο αποχώρησε από το Κουκάκι ο 53χρονος. Τραυματίας ο οδηγός του οχήματος, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ενώ εκτιμάται ότι πρόκειται για εμπρόθετο τροχαίο που ο ίδιος προκάλεσε μετά το έγκλημα που διέπραξε με θύμα τη 46χρονη σύζυγό του.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε στο διαμέρισμα της οικογένειας επί της Ματροζου 39 στο Κουκάκι,  σύμφωνα με πληροφορίες του  NantiaReport.gr κατά τη διάρκεια σοβαρού επεισοδίου μεταξύ του ζευγαριού (24/06-01.39) με έντονη φραστική αντιπαράθεση ενώ ο 24χρονος γιος του ζευγαριού απουσίαζε.

Τη 46χρονη Αλεξάνδρα Πουλογιάννη, εντοπίσθηκε νεκρή καθώς έφερε δεχθεί πλήγματα απο μαχαίρι. Προανάκριση για το έγκλημα ενδοοικογενειακής βίας διενεργεί η Ασφάλεια Ακροπόλεως.