Κουκάκι: Δύο Αστυνομικοί με κατάγματα σε μέρη του σώματος, στο 401ΓΣΝ

Στο 401ΓΣΝ τραυματίες μεταφέρθηκαν συνολικά έξι Αστυνομικοί, για δύο από τους τραυματίες διαπιστώθηκε ότι έφεραν κατάγματα

Οι Αστυνομικοί στην κατάληψη της Ματρόζου έσπασαν τα τσιμεντότουβλα που είχαν τοποθετήσει οι αντιεξουσιαστές στην είσοδο του κτηρίου και εισήλθαν στο εσωτερικό του και προχώρησαν σε συλλήψεις. Οι αντιεξουσιαστές εισήλθαν στο κτήριο και προχώρησαν σε ανακατάληψη, από το παράθυρο του πρώτου όροφου με διάρρηξη εισήλθαν στο κτήριο ενώ με σκάλα πέρασαν στο κτήριο της Παναιτωλίου. Παρόντες στη διαδικασία δύο Εισαγγελείς.

“Η Άμεση δράση δίπλα στους τραυματίες συναδέλφους της Ο.Π.Κ.Ε. Τελικά το να είσαι στην καρδιά των γεγονότων ως αμεσοδρασίτης και να στέκεσαι δίπλα τους ως συνδικαλιστής και όχι ως απλός σχολιαστής στα πάνελ, είναι πολύ σημαντικό. Οι αστυνομικοί πληρώνουμε λογαριασμούς άλλων. Εδώ βλέπουμε το όχημα συλλήψεων της Α.Δ. Τον αρχιφύλακα Σταύρο Μπαλάσκα να προσαγάγει τους αναρχικούς από την οδό Ματρόζου στο Κουκάκι και να μεταφέρει τους τραυματίες συναδέλφους στα επείγοντα του 401 Σ.Ν” σχολιάζει ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ, Χρήστος Μπαλάσκας.