Κως: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και άσεμνες πράξεις σε τρεις μαθήτριες

Με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό περιοριστικού όρους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (15/11) αφέθηκε ο 35χρονος ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει 13χρονη μαθήτρια και ενήργησε άσεμνες πράξεις σε δύο 14χρονος σε Γυμνασιακή χοροεσπερίδια, στο νησί της Κω.

Οι Περιοριστικού Όροι που του επιβλήθηκαν περιλαμβάνουν την καταβολή εγγυοδοσίας ποσού €5.000, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση συναναστροφής με ανήλικα παιδιά αλλά και προσέγγισης των τριών ανηλίκων μαθητριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες σε βάρος του, καθώς αιτιολόγησε την πράξη του λόγων κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοολούχων ποτών στο μαγαζί που ήταν σε εξέλιξη η Γυμνασιακή ετήσια χοροεσπερίδα, καθώς ισχυρίστηκε παράλληλα ότι όταν εισήλθε στο χώρο ως θαμώνας, δεν αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για κλειστή μαθητική εκδήλωση. Ο κατηγορούμενος δεσμεύτηκε από γονείς και παριστάμενους στο χώρο, οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν, μετά την καταγγελία της 13χρονης για απόπειρα βιασμού της και δύο ακόμα 14χχρονων, για θωπεία σε βάρος του από τον 35χρονο.

Σε βάρος του 35χρονου, είχε ασκηθεί Ποινική Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό) από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω. Ως συνήγοροι υπεράσπισης παραστάθηκαν η Παρασκευή Περρή και ο Ιωάννης Γλύκας.