Κως: Ειδικός Φρουρός εκτός Υπηρεσίας συνέλαβε δράστη κλοπής απο τα αποδυτήρια ομάδας

Βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κω, εκτός υπηρεσίας, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία ενός κλέφτη, να αποχωρεί με τα κλοπιμαία, τον καταδιωξε και προχώρησε στη σύλληψή του.

Με δημόσια επιστολή του το ΔΣ του “Α.Σ.Φοίβος Κω”, συγχαίρει την Ειδικό Φρουρό Σ.Στάκκου, που υπηρετεί στο στο Α.Τ. Κω, για τον επαγγελματισμό που επέδειξε (09/05-20.00) συλλαμβάνοντας το δράστη κλοπής τηλεφώνου και ενός πορτοφολιου, αθλητών του συλλόγου ενώ ακολουθούσαν προπόνηση στον αγωνιστικό χώρο, από τα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ η ίδια βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Την αδικαιολόγητη παρουσία του νεαρού άνδρα στο χώρο των αποδυτηρίων νωρίτερα, είχε αντιληφθεί και ο φύλακας του γυμναστηρίου, και του ζήτησε να σταματήσει για έλεγχο, με το δράστη να απομακρύνεται τρέχοντας.

Η Ειδικός Φρουρός  κατεδίωξε τον νεαρό και σε απόσταση δύο τετράγωνα από την αθλητική εγκατάσταση, ακινητοποίησε και συνέλαβε το δράστη, επιστρέφοντας τα κλοπιμαία στους κατόχους τους.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου «ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ», επιθυμεί να εκφράσει τις βαθύτατες ευχαριστίες του προς την Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και ιδιαιτέρως στην Ειδική Φρουρό Στάκκου Σταματία για την εξαίρετη πράξη θάρρους και αυταπάρνησης που επέδειξε την Τρίτη 9 Μαίου 2017 στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου της Κω(..)

Η πράξη της Ειδική Φρουρού είναι άξια θαυμασμού και επαίνου, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης που επιδεικνύουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ συγχρόνως εδραιώνει το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες και δίνει ελπίδα για το μέλλον της κοινωνίας μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, Δ.Σ. “Α.Σ. ΦΟιΒΟΣ Κω” Μιμερίνης Νικόλαος