Κως: Δίωξη σε βάρος των γονέων του 5άχρονου αγοριού που πνίγηκε σε πισίνα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς και ο Διευθυντής του ξενοδοχείου στο Μαρμάρι Κω με αφορμή τον πνιγμό του 5άχρονου αγοριού στην πισίνα του ξενοδοχείου

Το αγοράκι (15/06-08.30) βγήκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου ενω οι γονείς του είχαν αποκοιμηθεί, κατέβηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου, η οποία ήταν κλειστή για του λουόμενους, και πνίγηκε.

Η πισίνα του ξενοδοχείου άνοιγε στις 10:00πμ

Το ξενοδοχείο προσκόμισε φάκελο με όλα τα έγγραφα για τη λειτουργία της πισίνας και μετά την απολογία του, ο διευθυντής του συγκροτήματος αφέθηκε ελεύθερος. Από τον Εισαγγελέα ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου από αμέλεια, εις βάρος των γονέων.

Ωστόσο δημοσίευμα της “The Sun”, αναφέρονται στον πνιγμό του 5άχρονου καθώς αναφέρει, “βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του ξενοδοχείου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κω όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Βρετανική «The Sun» φιλοξενεί δηλώσεις του εκπροσώπου της ΔΑ Κω, και όπως αναφέρει «Είναι τυπική διαδικασία η σύλληψη σε τέτοιες περιπτώσεις, και σχεδόν πάντα, αφήνονται ελεύθεροι στη συνέχεια». Στο δημοσίευμα γίνεται παράλληλα αναφορά και στην υπόθεση του Μπεν Νίνταμ, ο οποίος εξαφανίστηκε στο νησί της Κω πριν από 28 χρόνια ενω είχε αφεθεί στη φροντίδα των παππούδων του, καθως η μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, θα εργαζόταν σε τοπικό ξενοδοχείο.