Κορυδαλλός: Νεκρός και ο Αλβανός συνεργός των δολοφόνων του Ζαφειρόπουλου

Νεκρός ο 33άχρονος Αλβανός, στο σπίτι του οποίου είχαν ββρει κρησφύγετο οι δράστες της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο τρίτος νεκρός μέσα σε μόλις δέκα ημέρες κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο νεκρός Αλβανός, ήταν το “παιδί για τα θελήματα” .. εξω και μέσα από τις φυλακές. Εντοπίσθηκε νεκρός στο κελί του, από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Στο σπίτι του 33άχρονου Αλβανού στην Καλλιθέα, είχαν βρει κρησφύγετο, οι δολοφόνοι του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Κατά την Αστυνομική έφοδο,  είχε κατασχεθεί στην οικία του, βαρύς οπλισμός και Αστυνομικές στολές τις οποίες σύμφωνα με τη δικογραφία θα χρησιμοποιούσαν σε σχέδιο απόδρασης κατηγορουμένου σε υπόθεση απόπειρας δολοφονίας δικηγόρου έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη το 2014, με εμπλοκή στο σκάνδαλο της Energa Power.

Σύμφωνα με το σχέδιο της απόδρασης, μεταξύ των Αρχηγικών  μελών, προφασιζόμενοι ασθένεια, κατά τη μεταφορά του σε Νοσοκομείο οι συνεργοί του ως Αστυνομικοί με βαρύ οπλισμό θα εκτελούσαν το σχέδιο της απόδρασης.

Η σύλληψη του 33άχρονου Αλβανού, σύμφωνα με τους Αστυνομικούς είχε ανατρέψει τα σχέδια τους. Σύμφωνα με πληροφορίες απο τις φυλακές ο 34χρονος φέρεται να ηταν ο “έμπιστος” του Αρμπέρ Μπάκο ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού .