Κορωπί: Τρεις Αστυνομικοί τραυματίες σε εμπρόθετη παράσυρση από Ρομά- Επιχείρησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο

Σε διατεταγμένη υπηρεσία τα πληρώματα της ΕΛΑΣ επιχείρησαν έλεγχο σε διερχόμενο όχημα με Ρομά οδηγό, ο οποίος ενήργησε εμπρόθετη παράσυρση, στην προσπάθειά του αν αποφύγει τον έλεγχο

Τρεις αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου ,τραυματίστηκαν (22/2-16.15)  στο τέρμα της οδού Αγίων Αναργύρων, κοντά σε καταυλισμό στο Κορωπί όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου οχήματος, ο Ρομά οδηγός κινήθηκε εμπρόθετα σε βάρος τους για να αποφύγει τον έλεγχο. Μέλος της διάταξης των Αστυνομικών για εκφοβισμό πυροβόλησε στον αέρα, ωστόσο ο Ρομά οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και αποχώρησε από το σημείο.

Σε εξέλιξη οι έρευνα για τον εντοπισμό του Ρομά οδηγού του οχήματος, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιήσει Αστυνομικοί και τον αναζητούν προκειμένου να συλληφθεί για τον εμπρόθετο τραυματισμό των τριών Αστυνομικών στο τροχαίο που προκάλεσε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Ρομά που οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Η έρευνα εκτείνεται και σε Νοσοκομεία της Αττικής στο διαδεχόμενο ο τραυματίας να ζητήσει ιατρική περίθαλψη. Η έως τώρα έρευνα ωστόσο στα νοσοκομεία, δεν απέφερε αποτέλεσμα.