Εξάρχεια: Αρχιμανδρίτης επιτέθηκε στα… ΜΑΤ και συνελήφθη

Έκαναν σύσταση για το συναγερμό του οχήματός του που ηχούσε και ενοχλούσε τη γειτονιά, δέχθηκαν φραστική  επίθεση και όταν τον οδήγησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, διαπιστώθηκε ότι .. είναι Αρχιμανδρίτης

Το βράδυ της Δευτέρας (21/02-22.30) στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια, ο συναγερμός οχήματος είχε αναστατώσει τη γειτονιά. Η στατική διμοιρία που βρίσκεται στο σημείο αναζήτησε το “φορέα της αναστάτωσης” και προσδιόρισε σταθμευμένο όχημα μέσα στο οποίο εντόπισαν την παρουσία ατόμου το οποίο ερευνούσε το εσωτερικό του με .. φακό.

Αστυνομικός της διάταξης, ζήτησε στον “ύποπτο” να εξέλθει του οχήματος, και φέρεται να αρνήθηκε, ενώ κλείδωσε τις ασφάλειες με άρνηση να ακολουθήσει τις υποδείξεις του ενστόλου. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του νόμιμου κατόχου του οχήματος, με την έξοδο του “υπόπτου”, διακριβώθηκε ότι πρόκειται για Αρχιμανδρίτης. Με χαρακτηρισμούς ο 44χρονος ιερωμένος, επιτέθηκε φραστικά στους Αστυνομικούς της διμοιρίας, όταν του έκαναν σύσταση για το συναγερμό του οχήματός του που ηχούσε παρατεταμένα και προκαλούσε αναστάτωση, και συνελήφθη.

Στο Α.Τ. Εξαρχείων, όπου οδηγήθηκε, σε βάρος του Αρχιμανδρίτη, σχηματίσθηκε δικογραφία για απείθεια κατά της αρχής και εξύβριση.