Κόρινθος: Ινδός φύλακας ο νεκρός στην ισχυρή έκρηξη και φωτιά στο χώρο εκδηλώσεων

Ο Ινδός φύλακας της εγκατάστασης που λειτουργούσε ως χώρος  εκδηλώσεων και διανομής “catering” ο νεκρός στην έκρηξη που αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας

Το μηχανάκι του 30χρονου Ινδού που κάλυπτε την εγκατάσταση που λειτουργούσε ως χώρος  εκδηλώσεων και διανομής “catering” σε χρέη φύλακα, εντόπισαν τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, και καθώς δεν τον εντόπισαν στο χώρο, ταυτοποιήθηκε το πτώμα του κατά την αποκίαθαρση, μετά την κατάσβεση της φωτιάς . Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα (29/03-00.30) σε οίκημα στο τέρμα της Αγίας Άννης στην Κόρινθο . Πρόκειται για ανοιχτό χώρο ο οποίος λειτουργεί ως κέντρο διασκέδασης τους καλοκαιρινές μήνες, ενώ διατίθεται για εκδηλώσεις και πραγματοποιεί διανομή “catering” στα σχολεία της περιοχής και το ΚΥΤ λαθρομεταναστών της Κορίνθου και ακαριαία ξέσπασε φωτιά που έλαβε έκταση.

Η έκρηξη από τα ευρήματα κατά την αυτοψία στο χώρο, αποδίδεται σε διαρροή φιάλης προπανίου που βρισκόταν εγκατεστημένη στον χώρο της κουζίνας. Προανάκριση διενεργεί μεικτό κλιμάκιο της Αστυνομίας και του Ανακριτικού του Πυροσβεστικού Σώματος της Κορίνθου, ώστε να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια της έκρηξης.