Κορδελιό, ΘΣΝ: Βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δράστες διάρρηξης- Διεμβόλισαν προθήκη κοσμηματοπωλείου και νόμισε ότι είχαν τροχαίο

Με την τακτική την πρόσκρουσης στην πρόσοψη της επιχείρησης με αυτοκίνητο, οι δράστες διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο

Προσέκρουσαν με το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν στα κατεβασμένα στόρια κοσμηματοπωλείου στην περιοχή του Κορδελιού, στη δυτική Θεσσαλονίκη και αφαίρεσαν κοσμήματα από τις προθήκες.
Ήταν σχεδόν 5.00 τα ξημερώματα (21/04) όταν ο ένοικος διαμερίσματος στον υπερκείμενο όροφο, από το κοσμηματοπωλείο βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε το φορτηγάκι να έχει εισβάλλει στο κοσμηματοπωλείο και θεώρησε ότι κάποιος απρόσεκτος οδηγός είχε τροχαίο και προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα και κατέβηκε στο δρόμο για να βοηθήσει.

Προς έκπληξή του, βρέθηκε αντιμέτωπος με τρεις διαρρήκτες, και αντιπαρατέθηκε μαζί τους. Οι δράστες όπως περιέγραψε ο γείτονας,  φορούσε μάσκες και κάλυπταν τα χαρακτηριστικά στα πρόσωπά τους. Ένας εκ των δραστών τον απώθησε για να μπει στο αυτοκίνητο που ανέμεναν οι δύο συνεργοί του με το οποίο και αποχώρησαν από το χώρο. Σύμφωνα με την έως τώρα απογραφή, οι δράστες αφαίρεσαν κυρίως ρολόγια και κοσμήματα από το κοσμηματοπωλείο.

Στο χώρο κλήθηκε η Ασφάλεια ενώ εξετάζεται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, και διεξάγονται έρευνες, για τον εντοπισμό των δραστών.