Κορδελιό ΘΣΝ: Αναζητά πληροφορίες για οδηγό οχήματος σε τροχαίο με εγκατάλειψη και θύμα την κόρη της (video)

Πληροφορίες για τον ασυνείδητο οδηγό, που προκάλεσε τροχαίο με εγκατάλειψη, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης και θύμα την κόρη της, αναζητά η μητέρα της.

Ξημερώματα Πέμπτης (25/05) ώρα περίπου 06.00 το πρωι. Στην οδό Φιλ.Φλωρου στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, κινείται νεαρή αναβάτης ποδηλάτου, παράλληλα με τη ροή των οχημάτων.

Την ίδια πορεία ακολουθεί οδηγός με μαύρο Alfa Romeo 147, με φιμε τζαμια κι ασημι χειρολαβες στις πορτες, ενώ φέρει τις πινακίδες του τοποθετημένες στα πλαϊνά, οπως καταγράφεται στο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Το Alfa Romeo παρασύρει τραυματίζοντας σοβαρά την αναβάτη του ποδηλάτου, και χωρίς να ανακόψει ταχύτητα, εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και την τραυματία στο οδόστρωμα.

Η μητέρα της νεαρής ποδηλάτισσας, απευθύνει έκκληση, σε οποιονδήποτε μπορεί να αναγνωρίζει το όχημα, ή βρεθηκε αυτοπτης στο σημείο του ατυχήματος και συγκράτησε διερχόμενος πληροφορίες για τα στοιχεία του οχήματος, ώστε να εντοπισθεί ο υπαίτιος οδηγός του τροχαίου.

“Ισως καποιος να ξερει κατι με τα χαρακτηριστικα που δινω. Σας ευχαριστω και παλι κι ευχομαι κανεις γονιος να μην ζησει αυτο που εζησα και ζω”, αναφέρει η μητέρα της τραυματία, Φωτεινή Σαμαρά.

Προανάκριση για την εξακρίβωση στοιχείων του οχηματος και την ταυτοποίηση του υπαίτιου οδηγού, διενεργεί η Τροχαία Κορδελιού Θεσσαλονίκης.