ΚΟΜΟΤΗΝΗ: "Σήκωσαν τα Βάρη" από τις εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο και για έκτη από το 1990 μέχρι σήμερα, οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας Κομοτηνής γίνονται στόχος διαρρηκτών.Συνταξιούχοι που γυμνάζονται στους χώρους άθλησης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, διαπίστωσαν ότι τα βάρη που υπήρχαν για τους αθλητές στις εγκαταστάσεις.. “έλειπαν” και άμεσα ενημέρωσαν τους υπεύθυνους της εγκατάστασης κι ενημερώθηκε η Αστυνομία. Όπως διαπίστωσε ο Κώστας Μιχελής πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου, όταν ενημερώθηκε για τη διάρρηξη «Λείπουν βάρη τα οποία ζυγίζουν 10-20 κιλά, και τα χρησιμοποιούν τα παιδιά όταν γυμνάζονται. Τα βάρη αυτά κοστίζουν το καθένα περίπου 120 ευρώ και θα τα πουλήσουν για παλιοσίδερα 5-6 ευρώ. Για να αντικαταστήσουμε αυτά θέλουμε χρήματα τα οποία δε μας περισσεύουν αυτή την περίοδο».

ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ
Άμεσα στο χώρο μετέβη πλήρωμα της Αστυνομίας, μαζί με τον πρόεδρο του αθλητικου Συλλογου και εντοπισαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του γυμναστηρίου, με τη διάρρηξη να προσδιορίζεται τα ξημερώματα της Τετάρτης (22/10), ενώ οι αστυνομικοί ελαβαν δακτυλικά αποτυπώματα από τις εγκαταστάσεις του αθλητικού συλλόγου.

ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Στις αρχές του περασμένου Μαρτίου,  διαρρηκτες είχαν παραβίασει τις εγκαταστάσεις των γραφείων του αθλητικού συλλόγου Ολυμπιάδας Κομοτηνής. Τότε, είχαν αφαιρέσει μία τηλεόραση, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και.. πακέτα τσιγάρων .
Από το 1990 μέχρι σήμερα οι εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας έχουν γίνει στόχος διαρρηκτών έξι φορές.  Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να εγκαταστήσει στο χώρο κάμερες ασφαλείας με στόχο να αποτρέψουν μελλοντικές απόπειρες στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού συλλόγου.

Η Ολυμπιάδα ιδρύθηκε το 1985 και μέχρι σήμερα έχει γίνει φορέας επιτυχιών σε πανελλήνιο, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ολυμπιάδα έχουν φιλοξενηθεί φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου- πρωταθλητές στίβου – οι οποίοι έχουν προσφέρει μεγάλες επιτυχίες με τα ατομικά τους ρεκόρ.

Πηγή

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport