Προφυλάκιση για τον προπονητή του τένις αποφάσισαν Εισαγγελέας και Ανακριτής

Μετά την προθεσμία που ζήτησε, ο 33χρονος προπονητής σε Όμιλο Αντισφαίρισης με έδρα τη Δυτική Αττική, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τις πράξεις που του αποδίδονται μετά την απολογία του, για κατηγορίες που αφορούν αποπλάνηση δύο ανήλικων αθλητριών του

Ο προπονητής ενώπιον του Ανακριτή (09/11) κλήθηκε να απολογηθεί για κατηγορίες που αφορούν κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την πρωτη καταγγελία – ενήλικης σήμερα γυναίκας, ο 33χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με ανήλικα κορίτσια και επί πέντε διατηρούσαν ερωτική σχέση. Σύμφωνα με την δεύτερη ανήλικη, τον κατήγγειλε για πράξεις αποπλάνησης, επί δύο χρόνια.

Ο 33χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, φέρεται να αποδίδει σε “λάθος” που έκανε, ζητώντας να “πληρώσει για αυτά που έκανε και όχι για αυτά που του αποδίδονται”.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε, «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε και κατηγορείται για τρία κακουργήματα. Τα δύο δεν υφίστανται ενώ η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική. Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από όταν αυτή ήταν στην ηλικία των 17 έως τα 21 της έτη, δεν ήταν προπονητής της και επομένως δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση. Δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».