Κολωνάκι: Ο λεκές από παγωτό στοίχισε στην Κινέζα την Louis Vuitton τσάντα της- Αναζητήσεις από πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ

Εμφανίστηκε μπροστά τους και “κατά λάθος” τη λέρωσε και της ..αφαίρεσε τη τσάντα που κρατούσε

Επαναλειτουργία για τα καταστήματα, επανεμφάνιση και της “συμμορίας του λεκέ” με τα μέλη της που δρουν στο κέντρο της Αθήνας, να έχουν εμφανιστεί στην Βουκουρεστίου. Η παρέα με τις δύο Κινέζες τουρίστριες βρέθηκε να δηλώνει θύμα κλοπής (11/05-16.50) με τη μέθοδο της “απάτης του λεκέ” της απέσπασαν τσάντα  Louis Vuitton που κρατούσε μέσα στην οποία είχε χρήματα, πιστωτικές κάρτες, έγγραφα και διαβατήρια.

Η Κινέζα θύμα κλοπής, ενημέρωσε την Αστυνομία και μετέβησαν άμεσα πληρώματα της ΔΙΑΣ. ενώ με περιπολικό τις οδήγησαν στο ΤΑ Συντάγματος όπου κατήγγειλαν την κλοπή σε βάρος τους. Όπως ανέφεραν προφορικά στους Αστυνομικούς, είχαν βγει από την μπουτίκ της Louis Vouitton επί της Βουκουρεστίου στη συμβολή της με τη Σταδίου, με τσάντες , όταν τις προσέγγισε ο μελαμψός αλλοδαπός, και “κατά λάθος” λέρωσε το πανωφόρι της με το παγωτό του. Ένας δεύτερος άνδρας, άμεσα προθυμοποιήθηκε να καθαρίσει το λεκέ με νερό από μπουκάλι που κρατούσε, στην “τεχνητή αναστάτωση” που προκάλεσαν οι δύο συνεργοί, απέσπασαν από την Κινέζα τσάντα  Louis Vuitton που κρατούσε μέσα στην οποία είχε χρήματα, πιστωτικές κάρτες, έγγραφα και διαβατήρια.

Η δράσης της συμμορίας είναι γνωστή στις Αστυνομικές Αρχές, και τα μέλη τους παρά τα επαναλαμβανόμενα χτυπήματα, παραμένουν ασύλληπτα.