Κολωνάκι: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε διαμέρισμα επιχειρηματικής οικογένειας- Συνελήφθη ο Γεωργιανός διαρρήκτης, είχε αλλάξει τα στοιχεία του

Συνελήφθη ο Γεωργιανός δράστης, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα και διάρρηξη στο διαμέρισμα στο Κολωνάκι

Από την ειδική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, συνελήφθη ο 43χρονος Γεωργιανός διαρρήκτη ο οποίος είχε εισβάλλει (17/03-13.00) έως τις 10:00 το πρωί της επόμενης ημέρας (18/03) σε διαμέρισμα του 5ου ορόφου, της οδού Μαρασλή στο Κολωνάκι και αφαίρεσε το χρηματοκιβώτιο με χρήματα, κοσμήματα και χρυσές λίρες αξίας €300.000.

Όπως διακριβώθηκε κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του, ο Γεωργιανός έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, και έχει εκτίσει ποινές σε Σωφρονιστικά Καταστήματα της επικράτειας.

Ο 43χρονος Γεωργιανός κακοποιός, μετά τη διάρρηξη, αποχώρησε από την Ελλάδα και μετέβη στη Γεωργία και σε συνεργασία με τις Αρχές της χώρας του διακριβώθηκε ότι είχε αλλάξει τα στοιχεία ταυτότητάς του. Ωστόσο στις αρχές του μήνα επέστρεψε στην Ελλάδα, με τη νέα ταυτότητας και πρωινές ώρες (16/03) στο κέντρο της Αθήνας.

Σε έρευνα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στα Πετράλωνα, κατασχέθηκαν, δύο πιστόλια,70 φυσίγγια, 14,8 γραμμ. κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών και αρωμάτων, 19.000 ντραμ Αρμενίας, έγγραφα αποστολής χρημάτων σε ενεχυροδανειστήρια, 12 χρυσές λίρες, κοσμήματα και ρολόγια, 10 γραμμ. κάνναβης (τσιγάρα), ρουχισμός τον οποίο φορούσε στις διαρρήξεις, κινητό τηλέφωνο, €63, πορτοφόλι, προσωπικά έγγραφα και κάρτες καθώς επίσης πλήθος κοσμημάτων τα οποία αποδίδονται σε προϊόντα κλοπής.

Προανάκριση και έρευνες ανέλαβε το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.