«Γράφει ένα τρολ, ο ένας κατάφερε τα χιλιάδες κλικ, οι άλλοι έφαγαν το σανό και η αστυνομία ακόμη μια φορά στο στόχαστρο”

Με αφορμή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με στοχοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, στα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικός διμοιρίας παραθέτει τα πραγματικά περιστατικά

Παραθέτει ο συνδικαλιστής Θοδωρής Τσαίρίδης από τη Θεσσαλονίκη, «Γράφει ένα τρολ “Άνδρας των ΜΑΤ στην Θεσσαλονίκη σπάει αυτοκίνητο” (εδώ) και άντε όλοι χιλιάδες αναδημοσιεύσεις και κατάρες.
Η πραγματικότητα: ο αστυνομικός σε επέμβαση με την διμοιρία για την απομάκρυνση κουκουλοφόρων που πήγαν να επανακαταλάβουν κτήριο ,κάνει χρήση κρότου λάμψης
Αστυνομική ράβδο δεν κρατάει , στο όχημα που υποτίθεται ότι του σπάει το τζαμί δεν χτυπάει ο συναγερμός, στο βίντεο δεν ακούγεται το παραμικρό που να παραπέμπει σε θραύση τζαμιού. Αλλά δεν πειράζει, η “δουλειά”, έγινε. Ο ένας κατάφερε τα χιλιάδες κλικ, οι άλλοι έφαγαν το σανό και η αστυνομία για ακόμη μια φορά μετά από ένα τραγικό γεγονός στο στόχαστρο. Άρρωστη χώρα με το «φάρμακο» σωτηρίας να μην υπάρχει πουθενά»

Nantiareport.grΩστόσο ο ίδιος χρήστης στα κοινωνικά δίκτυα, προχώρησε σε αποκατάσταση της αλήθειας μέσα από το λογαριασμό του, καθώς όπως σημειώνει κατά τη διέλευση της διμοιρίας εκρήγνυται κρότου λάμψης και δεν προκαλεί βανδαλισμό από τον ένστολο των ΜΑΤ όπως αρχικά είχε (με δόλο κι εσφαλμένα) αποδόσει σημειώνοντας, «Είναι κρότου λάμψης τελικά. Έκανα λάθος και συγγνώμη. Απλά να τονίσω πως δεν είναι κάτι αδιανόητο τα ΜΑΤ να σπάνε αυτοκίνητα».