Κολωνάκι: Διαπληκτίστηκε με θαμώνες, χτύπησε μέλος άλλης και παρέας και προκάλεσε ένοπλο επεισόδιο- Συνελήφθη ο δράστης

Στο σημείο άμεσα μετέβησαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης, ο δράστης εντοπίσθηκε και συνελήφθη, ενώ το θύμα μετεφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στο νυχτερινό μαγαζί επί της οδού Αναγνωστοπούλου στη συμβολή της με την Ηρακλείτου (30/03-02.50), στο Κολωνάκι, δύο παρέα τέσσερα άτομα συνολικά, διαπληκτίστηκαν δι’ ασήμαντο αφορμή και βγήκαν στο δρόμο για να επιλύσουν την παρεξήγηση.

Άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων, χτύπησε έναν από την άλλη παρέα στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου που κατείχε, και στη συνέχεια πυροβόλησε στον αέρα, με τη βολίδα να καταλήγει στον προφυλαχτήρα σταθμευμένου οχήματος επί της Αναγνωστοπούλου.

Αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν δύο 27χρονους τραυματίες, με πολλαπλά χτυπήματα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ενώ καθ’ υπόδειξη των παρευρισκόμενων αυτοπτών μαρτύρων στο ένοπλο επεισόδιο, πλήρωμα της Αμεσης Δράσης, εντόπισε μέσα σε αυτοκίνητο το δράστη μαζί με μια γυναίκα. Ο δράστης συνελήφθη ενώ η γυναίκα προσήχθη στο ΤΑ Συντάγματος.

Κατά τον έλεγχο, εντός του οχήματος, εντοπίσθηκε το όπλο το οποίο κατασχέθηκε και έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για βαλλιστική.