Κηφισιά: Θείος και ανηψιός Υφαντής τα θύματα της αιματηρής ληστείας

Στο Νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύονται με τραύματα στα κάτω άκρα από πυρά Kalashnikov  ο αλλαντοβιομήχανος και ο γιος του.

Ο αδελφος του ιδιοκτήτη της αλλαντοποιίας “ΥΦΑΝΤΗΣ” και ο γιος του, είναι οι δύο τραυματίες της ληστείας (14/12- 15.00) στην έδρα της βιομηχανίας στη  Κηφισιά. Πρόκειται για τον 70άχρονο Χαράλαμπο και το 41άχρονο Κωνσταντίνο Υφαντή οι οποίοι βρέθηκαν στο λογιστήριο την ώρα της εισβολής των ενόπλων δραστών.

Σύμφωνα με τους θεραποντες ιατρούς, ο 70άχρονος Χαράλαμπος Υφαντής φέρει δυο διαμπερή τραύματα στα πόδια από τα πυρά των ενόπλων, και θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία για να αποφασιστεί πως θα αντιμετωπιστεί η κατάστασή του χειρουργικά. Διαμπερές τραύμα φέρει και ο 41άχρονος Κωνσταντίνος Υφαντής και θα υποβληθεί (15/12) σε επέμβαση.

Ιατρικός ανακοινωθεν για την κατάσταση κσι την πορεία της υγείας των δύο τραυματιών  εξέδωσε το Νοσοκομείο ΚΑΤ

Κατ_Υφαντής

Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις, τα τραύματα που τους προκάλεσαν τα πυρά των Kalashnikov που έφεραν οι δράστες, είμαι σοβαρά, ωστόσο σύμφωνα με τους θεραποντες ιατρούς δεν υπάρχει κίνδυνος ζωής για τους δυο άνδρες.
Συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστων της αιματηρής ληστείας, οι οποίοι διαφεύγουν. Κρίνονται ιδιαιτέρως επικίνδυνοι, φέρουν βαρύ οπλισμό- δύο Kalashnikov και πιστολια- καθώς κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν και κατά Αστυνομικών της ΔΙΑΣ, ενω στη συνέχεια προκάλεσαν εμπρησμό σε δύο οχήματα διαφυγής τα οποία χρησιμοποίησαν μετά τη ληστεία στην έδρα της αλλαντοποιίας στην Κηφισιά.
Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο δικηγόρος της αλλαντοποιίας, Αλέξης Κούγιας, τόνισε ότι οι δράστες της αιματηρής ληστείας είχαν ανθρωποκτονο προθεση καθώς πυροβόλησαν εις  βάρος του ιδρυτη και Προέδρου του ΔΣ της εταιρείας, Αλέξιου Υφαντή, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, κατά του αδελφού του και Αντιπροέδρου της εταιρείας, Χαράλαμπου Υφαντή, ο οποίος και δέχθηκε δύο  βολίδες από Kalashnikov στα πόδια, και κατά του γιου του και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, Κωνσταντίνου Αλ. Υφαντή, ο οποίος και δέχθηκε μια βολίδα από Kalashnikov στο αριστερό πόδι.
Το γραφείο Αλέξη Κούγια, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση
Kougias_ifantis