Κηφισιά: Συμμορία 20ατομων επιτέθηκε σε τετραμελή παρέα εφήβων

Αυξανόμενα περιστατικά βίας με συμμορίες νεαρών που ενεργούν επιθέσεις σε εφήβους, με πιο πρόσφατη επίθεση σε τετραμελής παρέα εφήβων στην πλατεία πλατανου στην Κηφισιά

Το βράδυ του Σαββάτου (08/01-22.30) η παρέα τεσσάρων 14χρονων μαθητών, δέχθηκε βίαιη επίθεση από οργανωμένη συμμορία 15- 20 ατόμων με κίνητρο τη ληστεία. Ένας εκ των εφήβων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εμφανή τραύματα από ξυλοδαρμό.

Συνοδεία των γονέων τους οι ανήλικοι κατήγγειλαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς ενώ βαδιζαν στη Λ.Κηφισιας στο ύψος της πλατείας πλατανου στην Κηφισιά, πολυμελής ομάδα άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί. Δύο μαθητές πρόλαβαν να απομακρύνουν τρέχοντας, ωστόσο, ο 14χρονος και ο φίλος του εγκλωβίστηκαν και δέχτηκαν βίαιη επίθεση με κλωτσιές και γροθιές. Ενώ μπουκάλι που πέταξε εκ των δραστών τραυμάτισε στο πρόσωπο τον 14χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε για συρραφή του τραύματος που έφερε στο νοσοκομείο. Οι δράστες της επίθεσης αφαίρεσαν ενα κινητό τηλέφωνο και τα χρήματα που είχαν πάνω τους οι έφηβοι νεαροί.