Κηφισιά: Πόρτα καταπλάκωσε τρεις μαθητές στο 3ο Δημοτικό- Ανήλικος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Η πόρτα καταπλάκωσε τρεις μαθητές με ένν ανήλικο να έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ στο πλαίσιο του αυτοφώρου έχει συλλήφθεί ο εργολάβος

Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας έδωσε εντολή σε εξωτερικό συνεργάτη (σιδερά) να μεταβεί (21/05) στο 3ο Δημοτικό Σχολείο  Κηφισιάς,  καθως ειχαν προηγηθεί αναφορες, για να αντικαταστήσει την καγκελοπορτα.

Ο σίδερα προχώρησε σε αποκατάσταση της μεταλλικής πόρτας εν ωρα μαθηματος, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι μετέφεραν την πληροφορία στους ανήλικους μαθητές “μην πλησιάσετε την πόρτα όσο γίνονται εργασίες”.

Υπό συνθήκες που τελούν υπο διευθέτηση,  η νεα πόρτα αποκολλήθηκε και καταπλάκωσε τρείς μαθητές,  ενω ενας 9χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Παίδων Πεντέλης καθώς παρουσιασε δυσκολία στην επικοινωνία λόγω του σοκ. Οι γιατροί που εξέτασαν τον 9χρονο διαπίστωσαν ότι έχει κίνηση σε άνω και κάτω άκρα ωστόσο αποφασίστηκε διεξαγωγή εξετάσεων και προχώρησαν σε εισαγωγή του ανήλικου.

Στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης μετέβη ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα Υποδομων στις Σχολικές Μονάδες της Κηφισιάς για να ενημερωθεί από το ιατρικό προσωπικό.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθη ο εργολάβος και οδηγήθηκε στο ΑΤ Κηφισιάς καθώς σχηματίσθηκε δικογραφία  .