Κηφισιά: Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Σταματιάδης που δέχθηκε τα πυρά ληστών

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς» μετά το δεύτερο χειρουργείο, νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης.

Ο 52άχρονος Αλέξανδρος Σταματιάδης, πατέρας τριών παιδιών, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο (02/04-05.35) σε κρίσιμη κατάσταση, και υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολλαπλά τραύματα που φέρει από τις βολίδες του όπλου των κακοποιών που εισέβαλλαν στη μεζονέτα της οικογένειας στην Κηφισιά.

Γεννημένος στη Βιέννη, με καταγωγή από την Ανδρο, ο 52άχρονος επιχειρηματίας Αλεξάνδρος Σταματιάδης, είναι λάτρης της θάλασσας και της ναυτικής παράδοσης του νησιού της Άνδρου, και επί σειρά ετών με ενεργό ρόλο στη διοργάνωση του ετήσιου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα στο νησί των Κυκλάδων.

Πετυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο του

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της ενέργειας και των κατασκευών και είναι πρόεδρος της εταιρείας «Light Partners». Πρόκειται για εταιρεία με ιστορία στον χώρο των κατασκευών και της ενέργειας, εισάγει και εμπορεύεται περισσότερα από 17.000 είδη σύγχρονου οικοδομικού εξοπλισμού, προϊόντα 41 εταιριών και εργοστασίων παγκοσμίου φήμης, τα οποία και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει και στην εταιρική ιστοσελίδα, μεταξύ των πελατών της «Light Partners», είναι το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης, το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μεγάλες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, πασίγνωστες ασφαλιστικές εταιρείες, μεγάλες βιομηχανίες, η Αττικό Μετρό, γνωστά εστιατόρια, το Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας, το Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης. Επίσης, πολύ γνωστά πολυκαταστήματα όπως το IKEA, πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, μουσεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, πρεσβείες, σχολεία, τράπεζες κ.α.