Κηφισιά: Πυροβόλησαν επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του, όταν αντέδρασε

Ο 52άχρονος άνδρας δέχθηκε δύο βολίδες στην πλάτη, με τους ληστές να διαφεύγουν. Στο σπίτι βρίσκονται η σύζυγος και τα δυο παιδιά τους.

Δύο άτομα εισέβαλαν τα ξημερώματα σε οικία 52άχρονου επιχειρηματία στην Κηφισιά (02/04-05.00) ενώ στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγός του- γόνος εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο, και τα δύο- από τα τρία- ενήλικα παιδιά τους. Οι δράστες παραβίασαν πόρτα της οικίας, στο οποίο δεν υπήρχε εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού.

Ο 52άχρονος, κοιμόταν στο δωμάτιό του πρώτου οροφου, αντιλήφθηκε τους ληστές, και κατά την έξοδό του από το υπνοδωμάτιο βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δύο άνδρες που είχαν καλυμένα τα χαρακτηριστικά τους. Οι κουκουλοφόροι αρχικά – εκτιμάται ότι για να τον ακινητοποιήσουν- τον χτύπησαν στο κεφάλι με αντικείμενο.

Ο 52άχρονος επιχειρηματίας στο χώρο των ενεργειακών κατασκευών αντέδρασε, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να πυροβολήσει εναντίον του, τραυματίζοντας τον σοβαρά στην πλάτη στο ύψος του θώρακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, κίνητρο των δραστών, ήταν η ληστεία ωστόσο λόγω της αντίδρασης οι δράστες πυροβόλησαν τραυματίζοντας τον 52άχρονο σοβαρά και αναγκάστηκαν να διαφύγουν.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου εισήχθη στο χειρουργείο, ενώ οι δράστες αναζητούνται.