Κηφισιά: Με αφορμή τη διεκδίκηση έφηβης η συμπλοκή ανηλίκων με δυο τραυματίες

Σε εννέα συλλήψεις προχώρησαν οι Αστυνομικοί για τη βίαιη συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στην Κηφισιά με δύο τραυματίες έφηβους 15χρονων και 16 ετών

Στη συμπλοκή μεταξυ εφήβων στην Κηφισιά το βράδυ της Κυριακής (24/09) συμμετείχαν δύο ομάδες νεαρών. Η μία από μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Κηφισιάς και η άλλη από συνομηλικους τους από Θρακομακεδόνες και Πετρούπολη. Η αντιπαράθεση μεταξύ τους ξεκίνησε πριν από δύο μήνες καθώς δύο έφηβοι είχαν αντιπαράθεση με αφορμή τη διεκδίκηση την ιδιας έφηβης, και διαδικτυακά είχαν εκατέρωθεν ανταλλαγή υβριστικών μηνυμάτων, σε μεσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στις αρχές του μήνα, μελη των δύο ομάδων είχαν “συνάντηση” έξω από το Mall, χωρις συμπλοκή. Το ραντεβού για το μεταξύ τους ξεκαθάρισμα δόθηκε το βράδυ της Κυριακής (24/09) αρχικα στο Κεφαλάρι ωστόσο η “συνάντηση ” εγινε στις εργατικές στην Ανω Κηφισιά.

Κατά τη συμπλοκή δύο 15χρονοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού, όπου παραμένουν σε νοσηλεία ενώ παρακολουθούνται από τους θεράποντες ιατρούς, με την κατάστασή τους να μην εμπνέει ανησυχία.

«Είδαμε γύρω στα 30 άτομα να κυνηγούν δύο παιδιά. Τους είχαν βάλει κάτω και τους χτυπούσαν με καδρόνια! Στο κεφάλι, στο σώμα, με κλωτσιές, με μπουνιές…» δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας της αιματηρής συμπλοκής.

«”Αστυνομία! Αστυνομία!” φωνάξαμε και πήγαμε και τους χωρίσαμε. Ήταν χτυπημένοι πίσω στο κεφάλι, μπροστά στο φρύδι και έτρεχαν αίματα» σημειώνει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως διακριβώθηκε κατά την προανάκριση, ότι οι περισσότεροι ανήλικοι μετέβησαν στην Κηφισιά με λεωφορείο ή με τους γονείς του, οι οποίοι ωστόσο όπως κατέθεσαν, δεν γνώριζαν για το “ραντεβού” των ανηλίκων.