Κηφισιά: Ένοπλο επεισόδιο μεταξύ δύο αδελφών, με τραυματία- Αναζητείται ο δράστης είχε απασχολήσει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών

Ένοπλο επεισόδιο σε έντονη φραστική αντιπαράθεση μεταξύ δύο αδελφών σημειώθηκε στην Κηφισιά, με έναν τραυματία, και το δράστη να διαφεύγει ενώ αναζητείται από τα πληρώματα της ΕΛΑΣ

Ένας τραυματίας από βολίδα όπλου με τραύμα στο πόδι, σε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αδελφών (05/06-13.50) σε οικία επί της οδού Εσπερίδων στην περιοχή της Κηφισιάς. Ο τραυματισμένος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα στη Νέα Ιωνία, ενώ το σημείο άμεσα κλήθηκαν και μετέβησαν πληρώματα της Άμεσης Δράστης και της ΟΠΚΕ.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr φέρεται ο 47χρονος να πυροβόλησε τον 45χρονο αδελφό του και αποχώρησε. Αναζητήσεις έχουν διαβιβαστεί στα πληρώματα της βάρδιας για όχημα Smart με το οποίο διέφυγε ο δράστης.

Όπως διακριβώθηκε κατά την εξακρίβωση στοιχείων του 47χρονου, το 2017 είχε συλληφθεί από το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, ως μέλος οργανωμένης ομάδας που παρείχε προστασίας σε νυχτερινά μαγαζιά σε Γλυφάδα, Κολωνάκι, Μεταξουργείο, Κηφισιά και Ασπρόπυργο, και έδινε το παρών στο Τμήμα Ασφαλείας της Κηφισιάς. Η δράση της ομάδας των “νονών” μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και δύο αστυνομικοί, είχε δράση από το 2015, παρείχαν προστασία, συνοδείες και κατ’ εντολή αναλάμβανε “συμβόλαια” έναντι αμοιβής που άγγιζε τα €2.500.

Προανάκριση για το ένοπλο επεισόδιο ενεργεί η Ασφάλεια Κηφισιάς .