Κηφισιά: Ανήλικοι «σκληροί συμμορίτες»- Επιδείκνυαν σιδερογροθιές και αλυσίδες

Ανήλικοι μέλη οικογενειών των βορείων προαστίων και τρόφιμος ιδρύματος, είχαν συστήσει «σκληρή» συμμορία και διέπρατταν επιθέσεις και ληστείες σε συνομηλίκους τους στο κέντρο της Κηφισιάς

Τρεις ανήλικοι, 16χρονος από την Κηφισιά, 20χρονος από το Διόνυσο και 14χρονος, ο οποίος φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού», είναι τα μέλη της «σκληρή» συμμορίας ανηλίκων που είχε δράση στο κέντρο της Κηφισιάς κι εξαρθρώθηκε με συλλήψεις το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (08/11), στην περιοχή της Ομόνοιας. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, οι ανήλικοι της συμμορίας είχαν επιτεθεί σε 19χρονο στην πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά και του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε εγκατεστημένη εφαρμογή εντοπισμού και από το στίγμα του εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν από τους Αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, ταυτοποιήθηκαν ο 14χρονος και ο 20χρονος, ως δράστες σε ληστεία ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, σε 14χρονο στην οδό Κολοκοτρώνη, στην Κηφισιά. Ως μέλη της συμμορίας των ανηλίκων παραβατικών έχουν ταυτοποιηθεί περισσότερα από οχτώ άτομα με ορμητήριο πάρκα και εγκαταλελειμμένα κτίρια στην Δροσιά, την Πεντέλη και τα Βριλήσσια.

Οι ανήλικοι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιδείκνυαν σιδερογροθιές, αλυσίδες και γκλομπ με τα οποία απειλούν τα θύματα τους.