Κιάτο Κορινθίας: Σε κώμα 2χρονο Ρομά- Καταγγέλλει το σύντροφό της, η μητέρα του αγοριού.

Στο Νοσοκομείο της Κορίνθου μεταφέρεθηκα αργά το βράδυ, δίχρονο αγοράκι Ρομά, σε κωματώδη κατάσταση. Το Ρομά σύντροφό της, καταγγέλλει η μητέρα του νηπιου.

Κλεισμένο για τρεις ημέρες στο παράπηγμα όπου ζουν στο Κιάτο Κορινθίας, καταγγέλει η 22άχρονη μητέρα ότι κρατούσε το δίχρονο γιο της, ο σύντροφός της, έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου (30/11) μετέφερε το αγόρι σε κωματώδη κατάσταση και αιμορραγία στο Νοσκομείο της Κορίνθου. Συμφωνα με όσα ανέφερε στους γιατρούς ο βιολογικός πατέρας του παιδιού βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου, με καταδικαστικές αποφάσεις, για ληστείες και ναρκωτικά, με το 40άχρονο σύντροφός της να εξαναγκάζει την 22άχρονη σε επαιτεία στα φανάρια. Στο κλάμα του αγοριού, οπως καταγγέλει η 22άχρονη μητέρα, ο σύντροφός της, χτύπησε το νήπιο αγόρι, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα, ενω στη συνέχεια δεν της επέτρεπε να το μεταφέρει στο Νοσοκομείο.
Αμεσα απο το ιατρικονοσηλευτικο προσωπικό, ενημερώθηκε η Ασφάλεια του Κιάτου, για την αναζήτηση στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τη σύλληψή του Ρομά.

Ο συντονιστής του Νοσοκομείου Κορίνθου, Αναστάσιος Γκιολής, σε δηλώσεις του στο korinthostv.gr αναφέρει ότι το δίχρονο αγοράκι, φέρει σοβαρά κατάγματα και αιμορραγούσε κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Το αγοράκι διασωληνώθηκε και συνοδεία δύο γιατρών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport