Κέρκυρα : Καταγγελία από το πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου για Αστυνομικό ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε τη φίλη του

Σε δημόσια καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κέρκυρας για «νεαρό αστυνομικό ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε την φοιτήτρια φίλη του», χωρίς η Υπηρεσία του να προβεί σε κάποια ενέργεια

Στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης , ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κέρκυρας Γιώργος Καλουδης σε live μετάδοση, προχώρησε σε καταγγελία, σύμφωνα με τον ίδιο, απευθυνόμενος στον ΓΑΔΠ Ιονίων Νήσων με έδρα την Κέρκυρα, ανέφερε «Είναι αλήθεια κ.Ταξίαρχε, ότι αστυνομικός έδειρε άγρια την σύντροφό του; Και τι «παρενέργειες» ή επιπτώσεις είχε;», διευκρινίζοντας «κ. ταξίαρχε, εξ Αγρινίου ορμώμενε …», Αξιωματικό Υπηρεσίας στην οποία υπηρετεί και στον οποίο Διοικητικά ο Αστυνομικός ο οποίος καταγγέλλεται να βιαιοπράγησε σε βάρος της συντρόφου του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε στην καταγγελία του, πρόκειται για φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας, η οποία εργάζεται σε επιχείρηση του νησιού και είχε αναπτύξει συνδετικό σύνδεσμο με τον αστυνομικό. Η ίδια, δεν προχώρησε σε καταγγελία στην υπηρεσία του αστυνομικού, αλλά οι γονείς της, στους οποίους και εκμυστηρεύτηκε την κατάσταση. Ο πατέρας της προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, καθώς φέρεται ο Αστυνομικός να εξακολουθεί να είναι πιεστικός προς την κόρη του, ενώ φέρεται και εν ώρα υπηρεσίας με υπηρεσιακό όχημα κι ενώ εκείνη αποχωρεί από την εργασία της να την ακολουθεί στη διαδρομή μέχρι τη διαμονή της.