Κερατσίνι: Εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου και κατέληξε- Συνελήφθησαν τέσσερις μεταξυ τους η μητέρα και η γιαγιά της ανήλικης Ρομά

Έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων η μητέρα και η γιαγιά της 8χρονης Ρομά, καθώς δεν αντιλήφθηκαν έγκαιρα το ατύχημα και το ανήλικο παρέμεινε εγκλωβισμένο για περίπου 20λεπτα

Τραγικό θάνατο για 8χρονη Ρομά στο Κερατσίνι, καθώς εγκλωβίστηκε ενώ έπαιζε με τη μεταλλική συρόμενη ηλεκτροκίνητη πόρτα εργοστασίου (17/11-17.30). Το δυστύχημα αντιλήφθηκε σχεδόν 20 λεπτά αργότερα υπάλληλος και ενημερώθηκε ο γενικός διευθυντής των εγκαταστάσεων. Μέχρι να ανασύρουν το νεκρό ανήλικο Ρομά από το σημείο του δυστυχήματος, όχημα εισήλθε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, με τη μεταλλική πόρτα να συνθλίβει την ανήλικη.

Διασώστες του ΕΚΑΒ (περίπου στις 18:40), κλήθηκαν,  ωστόσο διαπίστωσαν το θάνατο της 8χρονης Ρομά, και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής ανέσυρε το νεκρό Ρομά (17/11-21:10).
Για το δυστύχημα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Κερατσινίου, μεταξύ των οποίων η μητέρα και η γιαγιά της 8χρονης Ρομά, για παραμεληση εποπτείας της.