Κερατσίνι: Εγκλωβισμένη  στη μεταλλική βιομηχανική πόρτα, κατέληξε η ανήλικη Ρομά σε συνδυασμό ασφυξίας και εσωτερικής αιμορραγίας

Εγκλωβισμένη η ανήλικη Ρομά στην βιομηχανική ηλεκτροκίνητη πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι, κατέληξε στα βαρύτατα τραύματά της σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστής μέχρι να γίνει αντιληπτή η παρουσία της

Η 8χρονη Ρομά εγκλωβίστηκε στην μεταλλική συρόμενη ηλεκτροκίνητη πόρτα εργοστασίου και παρέμεινε εγκλωβισμένη για τουλάχιστον 70 λεπτά, όπως προκύπτει από το βιντεοληπτικό υλικό και το πόρισμα της ιατροδικαστής έκθεσης.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Πειραιά, η 8χρονη Ρομά είχε τραυματισθεί σοβαρά στη σπονδυλική στήλη, έχοντας υποστεί συντριπτικά κατάγματα. Ως αιτία θανάτου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ήταν συνδυασμός ασφυξίας και εσωτερικής αιμορραγίας.

Από την πλευρά οι γονείς και συγγενείς του ανηλίκου Ρομά κατηγορούν τους υπευθύνους της εταιρείας για προκλητική αδιαφορία και ότι δεν έκαναν προσπάθεια να βοηθήσουν την 8χρονη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, θα ζητηθεί αλλαγή της κατηγορίας από πλημμέλημα σε κακούργημα, καθώς εκτιμούν ότι υπάρχει δόλος από την πλευρά της εταιρείας.

Από τη πλευρά της, η Διοίκησης του εργοστασίου, μέσω του δικηγόρου της, αναμένεται με δελτίο Τύπου να παραθέσει τους ισχυρισμούς της για το θανατηφόρο δυστύχημα.