Κεραμικός: Η ΟΠΚΕ συνέλαβε Πακιστανό- Παρακρατούσε παράνομα ανήλικες Ρομά, τον καταγγέλλουν για βιασμό

Κατάφεραν να βγουν από διαμέρισμα στο οποίο τις κρατούσε παρά την θέλησή τους, Πακιστανός και τις εντόπισε νυχτερινή περιπολία της ΟΠΚΕ να τρέχουν με τις πιτζάμες στην περιοχή του Κεραμικού

Πλήρωμα της ΟΠΚΕ εν κινήσει στον τομέα του Κεραμικού, εντόπισε (14/12-00.15) στη συμβολή των οδών Κεραμικού και Ζήνωνος δύο ανήλικες Ρομά να τρέχουν ενδεδυμένες με τις πιτζάμες τους, ενώ τις ακολουθούσε ενήλικας μελαμψός αλλοδαπός και τους φώναζε να σταματήσουν. Οι Αστυνομικοί προχώρησε σε δέσμευση και των τριών, με τις ανήλικες Ρομά να δηλώνουν ότι ο Πακιστανός τις παρακρατούσε παρά τη θέλησή τους, κλειδωμένες σε διαμέρισμα στην περιοχής και τις βίαζε.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, δήλωσε υπήκοος Πακιστάν, 48 ετών, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα των ανηλίκων Ρομά, καταγωγής από Ξάνθη και Κολωνό, τις έπεισε να τον ακολουθήσουν. Ωστόσο στη συνέχεια όπως καταγγέλλουν οι δύο Ρομά τις κρατούσε κλειδωμένες σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στην οποία διέμενε και ο ίδιος σε άλλο όροφο. Όπως ισχυρίζονται οι Ρομά, φέρεται ο Πακιστανός, με φραστική απειλή και ξυλοδαρμό, να βίαζε την 17άχρονη, και απειλούσε από κοινού και τις δύο, αν επιχειρήσουν αν βγουν από το διαμέρισμα, θα τις σκοτώσει. Το βράδυ της Κυριακής (13/12) οι δύο ανήλικες Ρομά βγήκαν στο δρόμο, και ο Πακιστανός τις ακολούθησε .

Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο Ρομά ο 48άχρονος διακινεί ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας, και σε έρευαν στο χώρο οι Αστυνομικοί κατέσχεσαν ποσότητες ναρκωτικών, 49 συσκευασίες κάνναβης, 70 χάπια hypnostedon και ηρωίνη.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ σε βάρος του Πακιστανού σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, βιασμό, σωματική βλάβη και παράβαση τού νόμου περί ναρκωτικών.