ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: Ζούσαν στο σπίτι με το νεκρό.. στον καναπέ

Πατέρας και γιος ζούσαν στο ίδιο διαμέρισμα με τον νεκρό μεγαλύτερο γιο της οικονένειας, τον οποίο είχαν τυλιγμένο με σεντόνι στον .. καναπέ του διαμερίσματος.

Οι ένοικοι ήταν αυτοί οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία εξαιτίας της έντονης δυσομίας. Αστυνομικοί, οι οποίοι βρέθηκαν έξω από ο διαμέρισμα, αντιμετώπισαν την άρνηση του πατέρα και του μικρότερου γιου του, να τους επιτρέουν να εισέλθουν στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν στον Κεραμεικό.

Οι τρεις άνδρες, οι οποίοι αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα, ζουσαν στο διαμέρισμα της Θερμοπυλών. Σε χρόνο ο οποίος δεν έχει προσδιορισθεί- αναμένεται η ολοκήρωση ιατροδικαστικής εξέτασης- ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, από τις πρώτες ενδείξεις αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, πέθανε. Ο πατέρας και ο γιος, τοποθέτησαν το νεκρό στον καταπέ του διαμερίσματος στο σαλόνι, τον τύλιξαν σε σεντόνι, ενώ συνέχισαν να ζουν στον ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα διαπιστώνεται ότι η σορός, βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, ενώ για τα ακριβή αίτια θανάτου- συμφωνα με τις ενδείξεις κατά τη νεκροψία, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια- αναμένεται η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport