Δύο άτομα εξετάζονται για την απαγωγή της 27αχρονης φοιτήτριας νοσηλευτικής

Προσήχθησαν τα ξημερώματα (16/11) κι εξετάζονται ως ύποπτοι για την απαγωγή της νεαρής φοιτήτριας νοσηλευτικής (31/10).

image

Στην έδρα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξετάζονται ο δύο προσαχθεντες άνδρες, ηλικίας 48 ετών περιστασιακά υπάλληλο μεταφορικής εταιρείας και 53ετών με καταγωγή από τι Καζακστάν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στα Δυτικά προάστια ως δράστες της αρπαγής και παράνομης παρακράτησης της 27αχρονης φοιτήτριας νοσηλευτικής (31/10).
Σύμφωνα με ασφαλείς Αστυνομικες πηγές στην περιοχή της Λούτσας έχει εντοπισθεί και το κρησφύγετο των δραστών, στο οποίο κρατούσαν την 27χρονη όλες τις 9ημέρες της αρπαγής της.
Όπως μέχρι στιγμής διαφαίνεται να έχει προκύψει, ο υπάλληλος της μεταφορική εταιρίας, είχε ακούσματα από το επαγγελματικό του περιβάλλον για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας της 27χρονης φοιτήτριας, την οποία είχαν απάγει (31/10).
Έρευνες σε σπίτια ναι χώρους στους οποίους έχει προσδιορισθεί η παρουσία των δύο υπόπτων για εμπλοκή τους στην υπόθεση απαγωγής της νεαρής φοιτήτριας εξετάζονται από την ΕΛΑΣ, προκειμένου να εντοπίσουν τα χρήματα τα οποια είχε καταβάλει η οικογένεια ως λύτρα, ύψους 82.500 ευρώ.
Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ είχε ταυτοποιηθει DNAκό αποτύπωμα ενός εκ των εμπλεκόμενων στην απαγωγή. Πρόκειται για το δράστη της απαγωγής ο οποίος είχε μεταφέρει την 27χρονη με δίκυκλο και την είχε απελευθερώσει σε μικρή απόσταση ώστε να επιστρέψει στο σπίτι της. Το αποτύπωμα ταυτοποιήθηκε με DNA το οποίο είχε εντοπισθεί σε φάκελο με χειρόγραφο σημείωμα το οποίο είχαν αποστείλει στους γονείς της 27χρονης οι απαγωγείς, ως ένδειξη ζωής της νεαρής κοπέλας.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ είναι σε εξέλιξη, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport