Κεφαλονιά: Τροχαίο με τρεις νεαρούς- Διαμελίστηκε ο 80χρονος, νεκροί δύο νέοι αναβάτες δικύκλου

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς, 20χρονο οδηγό δικύκλου, τη 16χρονη συνοδό του και τον 80χρονο οδηγό οχήματος

Στην περιοχή Κοκύλια, της Κεφαλονιάς, ο 20χρονος Παναγιώτης και η 16χρονη Ελευθερία, επέβαιναν στο δίκυκλο του νεαρού (01/07) με κατεύθυνση από το Αργοστόλι προς την Λειβαθώ, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο 20χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής και παρέσυρε τον 80χρονο πεζό, λίγα μετρά από συνεργείο αυτοκινήτων. Από την ένταση της σύγκρουσης ο 80χρονος διαμελίστηκε και κατέληξε ακαριαία. Ο 22χρονος εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του ενώ η 16χρονη βαρύτατα τραυματισμένη, εξέπνευσε κατά τη μεταφορά  της.

Η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας είναι προϊσταμένη στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου και ο πατέρας της διατηρεί συνεργείο στο νησί. Ο 20χρονος εργαζόταν ως ντελίβερι και βοηθούσε τον πατέρα του στις μονώσεις σε σπίτια ενώ διατηρούσε Σχολή Καράτε, στο Αργοστόλι.

Ο δρόμος που σημειώθηκε το δυστύχημα θεωρείται από τους ντόπιους καρμανιόλα αφού στο παρελθόν έχουν σημειωθεί θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα.