Κεφαλονιά: Η νεκροψία αναμένεται να προσδιορίσει τα αίτια θανάτου του ζευγαριού

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του ζεύγους αναμένεται να αποδώσει η νεκροψία ενω εξετάζεται να συμμετείχαν σε κάποιου είδους τελετή .

Με ενδεχόμενα οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κεφαλονιάς ερευνούν την υπόθεση θανάτου του ζευγαριού τουριστών στην Κεφαλονιά (31/12), με ολα τα σενάρια “ανοιχτα” και τις Αρχές να εξετάζουν από κοινού να συμμετείχα σε μια είδους τελετή, στην εξέλιξη της οποίας επέλεξαν μοιραία κατάληξη από κοινού.

Ηταν η έγκυος (7,5μηνών) ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, η οποία πηγε στο διαμέρισμα να το τακτοποιήσει καθως ανέμενε επόμενη κράτηση, ενω θα περνούσε με το σύζυγό της την παραμονή και έλευση του νέου χρόνου, κι εντόπισε νεκρούς τους δυο τουρίστες.

Στο σαλόνι, πετσέτες με αιματηρά εντυπωματα, εσώρουχα και προφυλακτικά υπήρχαν σε ολο το χώρο. Στον καναπέ του σαλονιού, η 23άχρονη γυναίκα σκεπασμένη με κουβέρτα έδειχνε να κοιμάται ενώ ο 30άχρονος σύντροφός της, στο μπάνιο “πνιγμένος” στο αίμα του, ενώ το χώρο φώτιζαν κεριά και υπήρχαν σύμβολα παγανιστικής τελετής.

Σύμφωνα με την αυτοψία στο χώρο η γυναίκα απο τη Βουλγαρία, που εντοπίσθηκε ημίγυμνη στον καναπέ του σαλονιού, εφερε βαθιά τραύματα στα χέρια, και ο σύντροφό της από τη Γερμανία, στο μπάνιο σε εμβρυακή στάση, με βαθιά τραύματα στα χέρια μεταξύ άλλων, φέρει τραύμα με το μαχαίρι καρφωμένο στην καρδιά.

Το ζευγάρι, είχε ενοικιάσει το διαμέρισμα στο κέντρο του χωριού με airbnb, από τις 26 Δεκεμβρίου, και θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει από το διαμέρισμα, ενώ νωρίτερα είχαν διαμονή ένα άλλο κατάλυμα κατά την παραμονή τους, στην Κεφαλονιά.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων των δυο θυμάτων, η γυναίκα (αρχικά είχε αναφερθεί ως υπήκοος Γερμανίας) προέκυψε ότι προκειται για υπήκοο Βουλγαρίας, την οποία αναζητούσε με αναγγελία εξαφάνισης ο αδελφός της στα κοινωνικά δίκτυα. Το ιδιαίτερο μενταγιόν με πεντάλφα, που φέρει στο λαιμό της, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Αρχών που διεξάγουν την έρευνα.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ_ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ_ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ_ΝΕΚΡΟΙ_ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ2018
Φωτογραφία από το λογαριασμό της 23άχρονης στα κοινωνικά δίκτυα

Η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια με το θάνατό τους να εξετάζεται ως ταυτόχρονη αυτοχειρία. Εκτιμάται κατά το τελετουργικό που ακολουθούν οι “Άγγελοι του Εωσφόρου” τις ημέρες των Χριστουγέννων διοργανώνουν «γιορτές αντι-Χριστουγεννων», από τις 22 Δεκεμβρίου με πάρτι στα οπια επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια και ανθρωποθυσίες, καθώς δεν αναγνωρίζουν τη Χριστιανική πίστη.

Ωστόσο, αναμένεται η νεκροψία για να διαπιστωθεί εάν είχε γίνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, αν και δεν εντοπίσθηκαν υπολείμματα ναρκωτικών στο δωμάτιο και στο όχημα του ζεύγους.