Βόλος: Συνελήφθη για κλοπή από super market- Έχει κατ’εξακολούθηση δικογραφίες για κλοπές

Συνελήφθη ύστερα από καταγγελία για κλοπή από super market για κλοπή. Ο συλληφθείς υποστήριξε ότι δεν είχε χρήματα να αγοράσει γάλα για το παιδί του, ωστόσο ο ίδιος δεν είναι πατέρας.

Η σύλληψη προαραμονή Πρωτοχρονιάς- 30 Δεκεμβρίου 2017- 24άχρονου από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, όταν έκλεψε δύο συσκευασίες βρεφικού γάλακτος από σούπερ μάρκετ, αξίας #€40 ευρώ, με την κατηγορία της κλοπής μετά από καταγγελία των υπευθύνων της επιχείρησης και μήνυση που υπέβαλαν σε βάρος του.

Ο 24άχρονος στους Αστυνομικούς υποστήριξε ότι το γάλα προοριζόταν για το παιδί του. Ωστόσο κατά την εξακρίβωση στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούν ππερισσότερες από 10 δικογραφίες για κλοπές από καταστήματα παιχνιδιών και super market ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που αν κι εντοπίσθηκε να κλέβει, οι υπεύθυνοι δεν προχώρησαν σε καταγγελία. Κάθε φορά, φέρεται να επικαλείται ότι προβαίνει στις αξιόποινες πράξεις λόγω δεινής οικονομικής κατάστασης για να παρέχει στο παιδί του τα απαραίτητα ωστόσο -Αστυνομικές πηγές αναφέρουν- το παιδί δεν είναι δικό του, αλλά του αδελφού του.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς να γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα με την επιλεκτική ανάγνωση των πραγματικών γεγονότων.

Ωστόσο όπως διευκρινίζεται από στελέχη του ομίλου των SUPER Market, η διευθέτηση περιπτώσεων αφαίρεσης τροφίμων από τα καταστήματα τη αλυσίδας, γίνεται εντός του καταστήματος μεταξύ των υπαλλήλων και του ατόμου που εντοπίζεται να έχει προβεί στην αξιόποινη πράξη της κλοπής  το οποίο αποχωρεί χωρίς να υποβληθεί μήνυσης, ενώ αποφεύγεται να καλείται η Αστυνομία.