Καβούρι: Παρενοχλούσε τη φίλη του και συνεπλάκησαν- Το θύμα κατέληξε με τα αίτια να εξετάζονται- Ο νεαρός κατηγορείται για θανατηφόρα βλάβη

Ενώπιον του Ανακριτή απολογήθηκε ο 26άχρονος, ενώ με εντολή εισαγγελέα κατηγορούμενος επίσης, υπερήλικας συγγενής του θύματος , αφέθηκε ελεύθερος

Η αντιπαράθεση μεταξύ δύο ανδρών οι οποίοι διαμένουν σε κοντινή απόσταση σε συγκροτήματα πολυτελών κατοικιών στο Καβούρι, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (01/03) προκάλεσε λογομαχία και συμπλοκή μεταξύ τους . Ο 26άχρονος γιος επιχειρηματία, ζήτησε τον λόγο από το 47άχρονο επιχειρηματία Λεονάρντο Σίτινα, γόνο παλαιάς εφοπλιστικής οικογένειας, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία, ενοχλούσε τη φίλη του και πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 47άχρονος να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Στο συγκρότημα, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο ο 47άχρονος δήλωσε ότι δεν έχει τραυματιστεί και δεν επιθυμεί μεταφορά του στο νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του . Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (02/03-00.30) αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και κλήθηκε γιατρός στο σπίτι, ο οποίος συνέστησε μεταφορά σε Νοσοκομείο καθώς η κλινική του εικόνα εμφάνιζε εγκεφαλικό επεισόδιο. Υπερήλικας συγγενής του ωστόσο υποστήριξε ότι δεν ήταν σοβαρό και θα παραμείνει στο σπίτι. Μία ώρα αργότερα ο 47άχρονος κατέληξε.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής , σχηματίσθηκε δικογραφία για τον 26άχρονο, ενώ σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα καθώς αναζητήθηκε στην οικία του, ωστόσο δεν είχε επιστρέψει. Ο νεαρός,  ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία για θανατηφόρα βλάβη, παρουσιάστηκε (05/03) συνοδεία του δικηγόρου του,  στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και συνελήφθη, οδηγηθεί στον Εισαγγελέα (06/03) ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (09/03). Ο ίδιος, φέρεται να υποστηρίζει ότι ο Λεονάρντο Σίτινα του επιτέθηκε και τον δάγκωσε, και προκειμένου να τον απελευθερώσει, τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ενώ κατηγορία στοιχειοθετήθηκε και για τον συγγενή του 47άχρονου, τον οποίο ο Εισαγγελέας άφησε ελεύθερο λόγω της προχωρημένης του ηλικίας.

Για την υπόθεση αναμένεται  το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης καθώς πρόκειται να προσδιορίσει την ακριβή αιτία θανάτου του 47άχρονου και αν  το επεισόδιο σε συνδυασμό με τα χτυπήματα που δέχθηκε επέφεραν το θάνατό του.