Καβάλα: Σε κρύπτες φορτηγού έκρυβε λαθρομετανάστες (ΦΩΤΟ)

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στη σύλληψη 36άχρονου διακινητή, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της μεταφοράς – προώθησης μεταναστών προς το εσωτερικό της Χώρας, αποτρέποντας την παράνομη διακίνηση (17) συνολικά λαθρομεταναστών .

image

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης (06/04), στην Εγνατία Οδό στο ύψος της περιοχής Καβάλας, κατά τον έλεγχο σε Ι.Χ.Φορτηγό, στην Εγνατία Οδό, διαπιστώθηκε ότι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της καρότσας ειχε δημιουργησει κρύπτη στην οποία μετέφερε (17) λαθρομετανάστες, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων που να νομιμοποιούν την είσοδο και παραμονή τους στη Χώρα.
image

Κατά την αστυνομική προανάκριση, προέκυψε ότι ο 36άχρονος επιβίβασε στους λαθρομεταναστες, από περιοχή του Νομού Έβρου, ώστε να τους μεταφερει στην Αθήνα έχοντας λάβει από τον καθένα #€2.400.
image

Κατασχέθηκε το φορτηγό, ως μέσο της παράνομης μεταφοράς και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκε στην κατοχή του 36άχρονου ο οποίος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.