Καβάλα: Ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη και συνελήφθη 25χρονος ως δράστης

Δράστης της δολοφονίας του 52χρονου στη Χρυσούπολη φέρεται 25χρονος φίλος του, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη

Θυμα και δράστης οπως διακριβώθηκε είχαν προσωπικές διαφορές οι οποίες είχαν οξυνθεί με το δράστη να θεωρεί υπαίτιο τον 52χρονο για την αλλαγή στη συμπεριφορά της συντρόφου του, και διέπραξε ο έγκλημα. Κατα την απολογία του ο δράστης ισχυρίστηκε ότι στο παρελθόν το θύμα τον παρενοχλούσε λεκτικά και του απέδιδε ευθύνη για την απόλυσή του από την εταιρία μαρμάρων στην οποία δούλευαν απο κοινού.

Στην ΔΑ Καβάλας κρατούνται συνολικά τέσσερα άτομα μεταξυ των οποίων η σύζυγός του 25χρονου και οι γονείς του, για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο δράστης έστησε ενέδρα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (16/09-06.00) στον 52χρονο, ενώ κατευθυνόταν απο το σπίτι του στη Χρυσούπολη Καβάλας προς το εργοστάσιο μαρμάρων του και το θύμα δέχθηκε τα φονικά πυρά με εννιάβολα φυσίγγια για αργιογούρουνο με συνέπεια να καταλήξει νεκρός.

Ο ιατροδικαστής εντόπισε στο θύμα επτά θανατηφόρα τραύματα. Οπως παρέθεσε ο δράστης περίμενε κρυμμένος σε χωράφι δίπλα από το εργοστάσιο το θύμα, μόλις τον είδε αιμόφυρτο, εγκατέλειψε το σημείο μεσα απο τα από χωράφια με καλαμπόκια.

Με τη ποινική δικογραφία σε βάρος του ο 25χρονος οδηγείται στον Εισαγγελέα.