Κρήτη: Εθιμοτυπική επίσκεψη της Διοικητή Τροχαίας ΒΟΑΚ με το Δήμαρχο Ρεθύμνης

Σε εθιμοτυπική επίσκεψη δέχθηκε στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, τη Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ

Κατά την επίσκεψη της Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ Αστυνόμου Ά, Ελένης Παπαθανασίου, συζητήθηκαν με τον Δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Μαρινάκη, θέματα που αφορούν τη συνεργασία του Δήμου με την Διοίκηση της Τροχαίας για τη διαχείρισή του ΒΟΑΚ.

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, τόνισε το σημαντικό έργο που επιτελεί το προσωπικό τη Τροχαίας του ΒΟΑΚ, Υπηρεσία η οποία στεγάζεται σε κτίριο του πρώην Δημαρχείου Επισκοπής. Παράλληλα, τέθηκε αίτημα συνδρομής προς τη Διοικητή της Αστυνομικής Υπηρεσίας στην προσπάθεια του Δήμου Ρεθύμνης για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας, με εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Σχολεία, ομιλίες και διαλέξεις για τη χρήση εναλλακτικών μέσων μετακίνησης και τον περιορισμός της χρήσης του αυτοκινήτου, με θετική ανταπόκριση από την Αξιωματικό της ΕΛΑΣ.

Ως ανάμνηση της επίσκεψης της, ο Γιώργης Μαρινάκης πρόσφερε στη Διοικητή της Τροχαίας του ΒΟΑΚ, προσέφερε το λεύκωμα με τις γκραβούρες του Ρεθύμνου και το βιβλίο «Οι μετακινήσεις στο Ρέθυμνο» μια και είναι συναφές με τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντά της.