Καβάλα: Εγκληματική ενέργεια και βίαιος θάνατος για τον επιχειρηματία που αναζητούσαν οι Αρχές (φωτο)

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του επιχειρηματία από το Οφρύνιο Καβάλας περιγράφεται βίαιος και αποδίδεται σε αιμορραγικό σοκ που προκάλεσε τυφλό τραύμα το οποίο φέρει στην πλάτη

Το πτώμα του άντρα που εντοπίσθηκε (16/12)  μέσα σε θάμνους σε αρδευτικό κανάλι , ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμώνα και Ευκαρπίας στον νομό Σερρών ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία του 42άχρονου επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη. Σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων, στο 4ο χιλιόμετρο του αγροτικού δρόμου Ευκαρπίας- Αμφίπολης, είχε εντοπισθεί εγκαταλελειμμένο το όχημά  του. Κατά την εξερεύνηση κατά την αυτοψία από το κλιμάκιο Εγκληματολογικών Ερευνών, στο εσωτερικό του πορτ μπαγκάζ είχαν εντοπίσει αιματηρά εντυπώματα και ένα μαχαίρι, το οποίο δεν προκύπτει να πρόκειται για το όργανο του εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση το θύμα έφερε εκχυμώσεις αριστερά στο πρόσωπο που πιθανόν προκλήθηκαν από γροθιά, καθώς και «τυφλό» τραύμα στο ύψος της ράχης, με ρήξη της αορτής, που επέφερε το θάνατο από αιμορραγία, στον Γιώργο Γρηγοριάδη . Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη, κατά τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής (17/12) αποδίδει το θάνατο του επιχειρηματία από το Οφρύνιο, στην «κατηγορία των βίαιων θανάτων», όπως δήλωσε ο ίδιος. Εκτιμάται ότι ο δράστης έπληξε τον 42άχρονο με γεωργικό εργαλείο, ενδεχομένως  φυτευτήρι ή φαρδύ σουβλί. Ο ιατροδικαστές παρήγγειλε τη διενέργεια τοξικοϊστολογικών εξετάσεων ενώ έλαβε δείγματα από το θύματος και τα ρούχα του, προκειμένου να εξεταστούν στο ενδεχόμενο να προκύψει το DNA του δράστη.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, διέμενε με την οικογένειά του στην Παραλία Οφρυνίου, ενώ διατηρούσε τη δική του επιχείρηση ηλεκτρολογικών υπηρεσιών . Από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (12/12) ανήμερα των γενεθλίων του, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του, καθώς οι γονείς και τα συγγενικά του πρόσωπα ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και τα μηνύματά τους και ενημέρωσαν την Αστυνομία.