Καβάλα: Απολογείται ο συζυγοκτόνος για τη δολοφονία της Αΐντα Παπαδοπούλου

Ο δράστης της ανθρωποκτονίας της 43χρονης Αΐντα Παπαδοπούλου, μέσα  στο φαρμακείο της στην Καβάλα απολογείται στον Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε την Ποινική Δίωξη

Η υπερασπιστική γραμμή του 55χρονου Σπύρου Λαζου, αποδίδει το  έγκλημα στο ερωτικό πάθος. Ο ίδιος έχει ομολογήσει την πράξη του και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Η νομική συμπαραστάτης του 55χρονου  Κεβρεκάκη, υποστήριξε ότι ο εντολέας της είχε αυτοτραυματιστεί μετά την πράξη του. «Έκοψε τις φλέβες του στα χέρια και τον λαιμό και έχει ήδη υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις. Σώθηκε, αν και ήταν βαριά τραυματισμένος. Η υπερασπιστική του γραμμή είναι ότι έγινε ένα έγκλημα από ερωτικό πάθος. Είναι και αυτός σοκαρισμένος. Όταν αντιλήφθηκε ότι είναι νεκρή, αποπειράθηκε να πεθάνει και ο ίδιος. Έχει ομολογήσει την πράξη του».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του κατηγορούμενου καθ ομολογίαν δράστη Σπύρου Λάζου, «το μόνο που έχει αξία για την ποινική του μεταχείριση πλέον είναι αν πρόκειται για ανθρωποκτονία εν βρασμώ», ενω ανέφερε οτι, προηγήθηκε έντονος τσακωμός.

«Επί 3,5 λεπτά κρατάει τη γυναίκα του από το λαιμό. Είχε χρόνο να σκεφτεί την πράξη του» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης

«Ο 55χρονος αυτοτραυματίστηκε στις 11.55 λίγο πριν καλέσει την αστυνομία, για να γλιτώσει από τον πατέρα της 43χρονης και τον θείο της που χτυπούσαν την πόρτα του φαρμακείου» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης, Μανώλης Βονικάκης.

Τα δύο ανήλικα αγόρια του ζευγαριού βρίσκονται υπό την επιμέλεια του θείου τους, του αδερφού της 43χρονης, ο οποίος έχει πρόθεση να ζητήσει και επίσημα να αναλάβει την επιμέλειά τους.