Κατω Πατήσια: Ρομά διεμβόλισαν συμβατικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ, και πυροβόλησαν τους Αστυνομικούς σε επιχείρηση της Ασφάλειας

Πυροβόλησαν Αστυνομικούς της Ασφάλειας και διεμβόλισαν το συμβατικό όχημα στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Τέσσερις συλλήψεις Ρομά, αναζητούνται δύο ακόμα συνεργοί τους.

Πυρά δέχθηκαν Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικης και της Άμεσης Δράσης από οργανωμένη εγκληματική ομάδα Ρομά, όταν εγκλωβίστηκαν σε Αστυνομική επιχείρηση.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, Αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τις κινήσεις οργανωμένης εγκληματικής ομάδας Ρομά που ενεργούσε ληστείες και κλοπές.

Στα Κάτω Πατήσια (18/11-04.20) οι Αστυνομικοί εντόπισαν τα τρια οχήματα στα οποία επέβαιναν έξι Ρομά και τους “έκλεισαν” ωστε να τους αναγκάσουν να παραδοθούν ενω επιχειρούσαν να παραβιάσουν σταθμευμένο όχημα. Ωστόσο ο οδηγος οχήματος στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά, διεμβόλισε το συμβατικο όχημα της Ασφάλειας και επιχείρησε ελιγμό διαφυγής, ενώ και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος επιχείρησε διαφυγή.

Όπως προέκυψε τα οχήματα στα οποία επέβαιναν οι έξι Ρομά απασχολούσαν ως κλεμμένα. Ενω στην κατοχή τους κατασχέθηκαν κλοπιμαία από ληστεία σε περιπτερούχο – νωρίτερα- στη Νέα Ιωνία.

Η συντονισμένη επιχειρησιακή ανταπόκριση πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ανάγκασε τους Ρομά να εγκαταλείψουν τα δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν και πεζή να τραφούν σε φυγή.

Ύστερα από καταδίωξη τέσσερις Ρομά συνελήφθησαν ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Σε εξέλιξη η Αστυνομική επιχείρηση.