“Καθημερινά εκτελούμε υπηρεσία στην Ειδομένη και έχουμε πραγματική εικόνα της κατάστασης”

Με αφορμή τα προβλήματα απο τη διάθεση των διμοιριών της ΔΑΕΘ στις ενισχυτικές στη διαχείριση του μεταναστευτικού, συνδικαλιστές της Θεσσαλονίκης, είχαν συνάντηση με τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος και τον Ταξίαρχο Κεντρικής Μακεδονίας.

image

Συνάντηση με τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο Μιχάλη ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ και τον Ταξίαρχο Κεντρικής Μακεδονίας Θωμά ΣΑΝΔΡΟ, με θέμα προβλήματα τα οποία έχουν ανακύψει με τη διαθεση των διμοιριών της ΔΑΕΘ.
“Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και ήταν από τις ελάχιστες φορές που υπήρξε διάθεση για άμεσες λύσεις προς όφελος των συναδέλφων και όχι για λόγια και υποσχέσεις. Άλλωστε στο τέλος της συνάντησης ο κος Επιθεωρητής μας κάλεσε εκ νέου την επόμενη βδομάδα έτσι ώστε να δούμε αν πραγματοποιήθηκαν όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση και για οτιδήποτε άλλο προκύψει.
Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα επεμβαίνουμε όποτε χρειαστεί προς όφελος των συναδέλφων. Άλλωστε καθημερινά εκτελούμε υπηρεσία όλοι στην Ειδομένη και έχουμε πραγματική εικόνα της κατάστασης και άμεση επαφή με τους συναδέλφους” σχολιάζουν οι συνδικαλιστές που μετείχαν στη συνάντηση.