“Κάθε περιφερειακή διοίκηση ΔΙ.ΑΣ έχει και στόλο σάπια οχήματα, τα “αποφάγια” της Άμεσης Δράσης, σε άθλια κατάσταση”

Με αφορμή το σχόλιο για την επιχειρησιακή αδυναμία των δικύκλων της ΔΙ.ΑΣ όταν επικρατούν καιρικές μεταστροφές με δυσμενείς συνθήκες για το ένστολο προσωπικό, τέως ΕΦ συνδικαλιστής Αστυφύλακας, παραθέτει επί προσωπικού ανοιχτή επιστολή ως απάντηση των θέσεων που εξέφρασε ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ .

“Απάντηση στον κ.Χρηστο Μπαλασκα για την ΔΙΑΣ

Θα έπρεπε να γνωρίζετε κύριε Μπαλάσκα από την θέση σας ως εκφωνητής της Άμεσης Δράσης ότι η κάθε περιφερειακή διοίκηση της ΔΙ.ΑΣ έχει και στόλο οχημάτων. Σάπια οχήματα, τα “αποφάγια” της Άμεσης Δράσης, κατ αποκλειστικότητα Xsara σε άθλια κατάσταση (όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενό μου) στα οποία οι συνάδελφοι που όταν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την έξοδο μηχανών (της ΔΙ.ΑΣ ομοίως όπως και της Ζ) παίζουν κορόνα γράμματα την ζωή τους σε περιπολικά-νεκροφόρες!!!!!!!

Έχει λιγότερη αξία για εσάς η ζωή των 2 συναδέλφων που οδηγούν σε καθημερινή βάση τα οχήματα προσαγωγών της ΔΙ.ΑΣ και τις 4άδες αστυνομικών των ομάδων που (εν αντιθέσει με την Ζ) εκτελούν υπηρεσία όταν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς – βροχόπτωση /χιονόπτωση – σε οχήματα που στο car.gr θα τα αγοράζατε με 500 ευρώ?????????!!!!!!!!

Επίσης θα έπρεπε να γνωρίζετε και τις επιτυχίες και συλλήψεις που επιτυγχάνουν αυτές οι ομάδες, με οχήματα-ΧΑΡΟΥΣ, αφού πολλάκις και εσείς ο ίδιος κύριε Μπαλάσκα έχετε δώσει συγχαρητήρια εκ του μικροφώνου σας στους συναδέλφους αυτούς!!!!!!!

Θέλετε λύση για την υποστελέχωση της Άμεσης Δράσης?????
ΑΠΟΔΕΧΘΕΊΤΕ ΤΌΤΕ ΤΟΥΣ Ε.Φ. ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ!!!!! Για να κλείσετε και τα στόματα αυτών που λένε ότι προβάλλετε αντιρρήσεις και ως συνδικαλιστές στην πιθανότητα να επιτραπεί να υπηρετούν Ε.Φ. στα περιπολικά, για να κρατήσετε αμιγές και άσπιλο από τα “άρβυλα” και τους “μπερέδες” το Γκετοποιημένο Απαρτχάιντ τύπου “Αμεσοδρασησταν” που παλιακά μυαλά εν δυνάμει συνταξιούχων της Ένωσης σας θέλουν να διατηρήσουν στην Α Υποδιεύθυνση!!!!!!

Θα συμφωνήσω όμως στην ανάγκη προμήθειας νέων περιπολικών…. ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ!!!! Και οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ είτε με κατακλυσμό είτε με χιονοθύελλα θα επιτελέσουν το καθήκον τους και θα προστατέψουν τον πολίτη…. Μην ανησυχείτε επ’ αυτού!!!!!!

Υ. Γ. : Αληθεύει μετά την αγορά ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ περιπολικών στην Άμεση Δράση προ ολίγων μηνών, στην επανακατανομή οχημάτων που ακολούθησε, υπήρξε προφορική εντολή “άνωθεν” να πάρει η ΔΙ.ΑΣ μόνο τα σάπια τα Xsara με χαρακτηριστικό παράδειγμα όχημα που ήταν για “κόψιμο” από την Α Υποδιεύθυνση στην Αμυγδαλέζα και ως εκ δια μαγείας κρίθηκε κατάλληλο για να επιβαίνουν σε αυτό αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ!!!!!!???????”

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΣΤ/ΚΑΣ (προερχόμενος εξ ΕΦ)
ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ. Β/Α ΑΤΤΙΚΉΣ
Αν.Ταμιας στο Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.