Κατέθεσε το απολογητικό υπόμνημα στο Ανθρωποκτονιών ο νομικός συμπαραστάτης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής,  μετέβη ο νομικός συμπαραστάτης της υποδικου Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να υποβάλλει το απολογητικό υπόμνημα για τις δύο υποθέσεις θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, που είναι σε εξέλιξη

Ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης, Όθωνος Παπαδόπουλος (13/07-17.55) εισήλθε στο κτήριο της ΓΑΔΑ και ζήτησε να ανέβει στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας, που χειρίζεται την προκαταρκτική έρευνα για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη Πισπιρίγκου,  Μαλένα και Ίριδα.

Κατά την είσοδό του στο κτήριο,  ο Όθωνος Παπαδόπουλος,  με χειροφίλημα σε δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού,  στάθηκε μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες καξ αναφέρθηκε σε όσα μπορούσε να αναφέρει για το απολογητικό υπόμνημα της εντολέως του, Ρούλας Πισπιρίγκου .

Συμφωνα με τον Όθωνα Παπαδόπουλο, η κατηγορούμενη, «αρνείται κατηγορηματικά κάθε πράξη», αφού όπως η ίδια επιμένει να λέει, «δεν περνούσε από το μυαλό της ούτε η ιδέα να κάνει κακό στα σπλάχνα της».

«Είναι ιδιαίτερα περιγραφική στα όσα εξιστορεί», καθώς «γίνεται μία αναφορά για τα σημάδια των παιδιών, γιατί για τα σημάδια μιλάνε οι ίδιοι οι γιατροί και νοσηλευτές και ήταν περιθανάτια», δήλωσε ο ίδιος.