Κατέρρευσε με κλάματα η Ρούλα Πισπιρίγκου στο άκουσμα της προφυλάκισής της στις φυλακές Κορυδαλλού

Ακουσε απόφαση προφυλάκισης και κατέρρευσε η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την πολύωρη απολογία της κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας

Για περίπου πέντε ώρες απαντούσε σε ερωτήσεις και έδινε διευκρινήσεις (04/04) στη δική της αλήθεια, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της κατηγορούμενης ενώπιον της 18ης Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα, για όσα της αποδίδεται από το κατηγορητήριο. Σε άλλες τέσσερις ώρες όσο διήρκεσε η συνδιάσκεψη των δύο Δικαστικών Λειτουργών αξιολογώντας το απολογητικό υπόμνημα και τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, εξέδωσαν την απόφαση προφυλάκισης της 33χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε ως εκ του κατηγορητηρίου της είχε αποδοθεί, επικίνδυνη για την τέλεση ομοειδών πράξεων και παρα τα όσα ισχυρίστηκε δεν κατάφερε να πείσει τους Δικαστές για την αθωότητα της. Η υπόδικος Ρούλα Πισπιρίγκου αποχώρησε από τα δικαστήρια καταβεβλημένη, με συνοδεία πολυάριθμης αστυνομικής παρουσίας, ώστε να διασφαλίσουν την ακεραιότητά της, από το συγκεντρωμένους που παρέμειναν μέχρι εκείνη την ώρα στα Δικαστήρια.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγή του NantiaReport.gr, η 33χρονη, η οποία είχε τηρήσει συμπεριφορά χωρίς να  εκδηλώνει τα συναισθήματά της, και η ίδια χαρακτήριζε τον εαυτό της «παγοκολόνα», στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκισή της, κατέρρευσε με κλάματα. Χρειάστηκε οι αστυνομικοί μα την περιμαζέψουν να βγει από το κτήριο της Εισαγγελίας στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και να ολοκληρώσουν τη μεταγωγή της πίσω στο Μέγαρο της Λ.Αλεξανδρας όπου για ένα ακόμα βράδυ θα παραμείνει κρατούμενη μέχρι την πρωινή μεταγωγή της στις Φυλακές Κορυδαλλού όπου θα κρατηθεί για το επόμενο διάστημα.